Koncom októbra sa v poľskom Krakowe konala svetová súťaž, ktorej sa zúčastnili aj naši tanečníci. Reprezentovali nás v kategóriách Deti, Žiaci, Juniori a MCCS.

Pre kategóriu Deti a Žiaci sa konal Svetový pohár. V  kategórii Deti sa tanečníci Pavlák Pavol a Dudášová Stela z klubu Hydrorock dostali do finále a vytancovali si 6. miesto.

Deti

Majerčík Matej a Plačková Barbora z klubu Športujsnami sa v kategórii Žiaci dostali do štvrťfinále a umiestnili sa na 17. mieste v konkurencii 36 párov. 28. miesto obsadil Kerek Matúš a Pastírová Natália tiež z klubu Športujsnami.

Žiaci

Pre Juniorov sa konali Majstrovstvá Sveta, kde súťažili tri páry zo Slovenska a dva sa prebojovali do štvrťfinále. Valachy Matej a Pavláková Alžbeta z klubu Hydrorock skončili v štvrťfinále na 18. mieste. Tesne za nimi sa umiestnili Jurík Lukáš a Prepelicová Stela z klubu ŠK Crazyrock Detva na 20. mieste. 29. miesto obsadil Grinč Viliam a Dudášová Sára z klubu Hydrorock.

Juniori

Juniori

Pre MCCS sa konali Majstrovstvá Európy. V tejto kategórii tancovali dva slovenské páry. Baňas Rastislav a Grajcarová Dominika z klubu Športujsnami obsadili v štvrťfinále 20. miesto zo 41 párov. Patek Moritz a Koprivová Radka z klubu Hydrorock sa umiestnili na 32. mieste.

MCCS